NL EN FR

MDD LIDMAATSCHAPPEN

Met een lidmaatschap ondersteunt u de toekomst van het museum!

Kies tussen SUPPORTER / JONGDD / CLUBDD / PATROON / SCHENKER

Meer info over lidmaatschappen: info@museumdd.be  / +32 (0)9-330 17 30

Opening Biennale van de Schilderkunst 2018

Supporters - lidmaatschap

NIEUW: Supporters - lidmaatschap
Het supporters-lidmaatschap is gebaseerd op een vrij te kiezen bijdrage aan het museum.
Als supporter draagt u het museum Dhondt-Dhaenens een warm hart toe, ondersteunt u ons verhaal, onze projecten en de kunstenaars waarmee we in dialoog gaan.

→ Gratis toegang en rondleiding door de curator van de tentoonstellingen tijdens de openingen*
→ U krijgt onze bijzondere post-uitnodigingen toegestuurd, telkens ontworpen door de tentoonstellende kunstenaar
→ U wordt uitgenodigd voor onze nieuwjaarsreceptie
→ Jaarlijkse uitstap aan een voordelig tarief
 

inschrijven

*Gratis toegang tot de tentoonstellingen buiten de openingen is in dit steun-lidmaatschap niet inbegrepen. Wij raden de museumPASSmusées aan waarmee u voor € 50 een jaar lang toegang krijgt tot meer dan 100 musea -waaronder het MDD. Ook te koop aan onze balie.
*Dit vervangt het vorige vrienden-lidmaatschap.

JongDD/ bij het atelier van Antony Gormley

JONG DD lidmaatschap

JongDD richt zich tot jonge mensen met een ontluikende interesse voor internationale hedendaagse kunst. Elk jaar is er een programma met een aantal artistieke activiteiten, waaronder een meerdaagse buitenlandse uitstap, nocturnes in het museum en daguitstappen met tentoonstellings-, atelier- en collectiebezoeken. Via JongDD/ krijgt u ook regelmatig invitaties voor previews of gratis toegang tot kunstbeurzen of exclusieve kunstevenementen en krijgt u onze unieke post-uitnodigingen. Last but not least krijgt u het hele jaar door gratis toegang tot het MDD en het WIELS!

€ 350 voor een individueel lidmaatschap
€ 600 voor een koppel lidmaatschap
 

inschrijven


Programma
→ meer info: jongdd@museumdd.be

*Het lidgeld maakt de werking van JongDD/ mogelijk en biedt eveneens een financiële ondersteuning aan het museum Dhondt-Dhaenens.

Inhuldiging The Wunderkammer Residence 5 juni 2018

CLUBDD/ lidmaatschap

ClubDD/ brengt een groep van kunstliefhebbers samen die elkaar graag ontmoeten in het aangename kader van het museum of op één van de vele uitstappen in binnen- en buitenland. De begeleiding wordt steeds verzorgd door Joost Declercq, directeur van het museum. Via CLUBDD/ krijgt u ook regelmatig invitaties voor previews of gratis toegang tot kunstbeurzen of exclusieve kunstevenementen en krijg je onze unieke post-uitnodigingen. Last but not least krijgt u het hele jaar door gratis toegang tot het MDD!

€ 450 voor een individueel lidmaatschap
€ 800 voor een koppel lidmaatschap
 

inschrijven

programma
→ meer info: linde.vanneylen@museumdd.be

*Het lidgeld maakt de werking van JongDD/ mogelijk en biedt eveneens een financiële ondersteuning aan het museum Dhondt-Dhaenens.

PATROON lidmaatschap

De Patroons zijn een groep kunstliefhebbers en verzamelaars die het museum actief ondersteunen en maandelijks samenkomen om te discussiëren over recente tentoonstellingen, verzamelen en ontwikkelingen in de kunstwereld.

€ 5.000

meer info en programma: info@museumdd.be

*PATROONS genieten van dezelfde voordelen als CLUBDD/

SCHENKER lidmaatschap

Word Schenker met dezelfde voordelen als ClubDD/ met 2 DD/museumpassen geldig gedurende het lidmaatschap + 2 kaarten voor het Tuinfeest, uitnodiging voor culturele uitstappen met bezoeken aan privé-collecties, kunstenaarsateliers en musea

vanaf € 1.000

meer info en programma: info@museumdd.be

d-artagnan | all for advertising