NL EN FR


graphic design: Chloé D'hauwe

Op vrijdag 31 augustus 2018 vindt in Flex XL - Flanders Expo Gent de 12de editie van het jaarlijkse (Tuin)feest plaats. De Paddle8 Internetveiling en de Christie’s live benefietveiling blijven de vaste waarden van de avond.

Voor het museum is het succes van deze avond cruciaal. De opbrengsten ondersteunen immers de dagelijkse werking van het museum dat er onder meer naar streeft een optimale tentoonstellingscontext voor de kunstenaars te creëren.


De kunstwerken die op deze avond worden geveild, zijn aan het museum geschonken door bevriende kunstenaars, betrokken galeries en gepassioneerde verzamelaars.

tickets

→ Walking Dinner
€ 75 per persoon
buffet en dranken inbegrepen

 
BESTEL

→ Seated Dinner
€ 2.250 per tafel voor 10 personen
aperitief, champagne, rode en witte wijn, driegangen menu en bediening inbegrepen

 
RESERVEER

deelnemende kunstenaars

Christie's veiling
Morgan Betz, Pavel Büchler, Mircea Cantor, Matt Connors, Ethan Cook, Koenraad Dedobbeleer, Bouke de Vries, Adelheid De Witte, Arpaïs Du Bois, Kati Heck, Marcus Jahmal, John Kørner, Dave McDermott, Sofie Middernacht & Maarten Alexander, Navid Nuur, Shahpour Pouyan, Marina Rheingantz, Glen Rubsamen, Maaike Schoorel, Helmut Stallaerts, Emmanuel Van der Auwera, Philippe Vandenberg, Maxim Velčovský, Emo Verkerk, Kunstreis naar München
Paddle8 Internetveiling
Rik De Boe, Wim De Prez, Babs Decruyenaere, Joëlle Dubois, Claire Ducène, Bertrand Fournier, Alexis Gautier, Ratna Gupta, Toufan Hosseiny, Oscar Hugal, Bert Huyghe, Tom Król, Lola Lasurt, Almudena Lobera, Rebekka Löffler, Natasja Mabesoone, Pieter-Jan Martyn, Rokko Miyoshi, David Polzin, Léopoldine Roux, Frederik Van Simaey, Klaus Verscheure, Mira Verstraeten, Camilla Wills, Marie Zolamian

catalogus binnenkort beschikbaar

programma

18:30 verwelkoming en aperitief
20:00 diner verzorgd door Silverspoon
21:30 Christie's live veiling
22:30—03:00 performances door verschillende kunstenaars

-Alle kunstwerken van de internetveiling en de live Christie’s veiling worden tentoongesteld op de avond van het feest.
 -De tentoonstelling ‘Biënnale van de Schilderkunst - Over Landschappen’ is uitzonderlijk gratis te bezoeken in het museum op vrijdag 31 augustus 2018, Museumlaan 14, 9831 Deurle.

bieden

Online bieden via Paddle8 op alle kunstwerken kan vanaf 16 uur op vrijdag 17 augustus 2018.

De Internetveiling sluit af op 31 augustus 2018 om middernacht.
De online Christie’s veiling wordt online afgesloten op 30 augustus 2018 om 17 uur. Het hoogste bod ontvangen door Paddle8 wordt geregistreerd als silent bod tijdens de live Christie’s veiling op de avond van het feest.


*Paddle8 neemt een commissie van 20 % op het winnende bod van elk werk op de Internetveiling. Deze commissie is niet van toepassing op de werken die op de avond van de live veiling door Christie’s worden aangeboden.

Bereikbaarheid Flex XL

Flex Xl Flanders Expo Gent
Maaltekouter 1, 9051 Gent  
kaart

d-artagnan | all for advertising