NL EN FR

DISCOVERDD

DiscoverDD is een groep kunstgepassionneerden die MDD steunt en samen opkomende alsook internationaal gerenommeerde kunstenaars in hun studio's ontdekt waarbij de interactie met de kunstenaar centraal staat. DiscoverDD bezoekt privécollecties en andere kunstinstellingen en organiseert multidisciplinaire panelgesprekken rond alle facetten van kunst en architectuur. Jaarlijks is er een meerdaagse trip naar het buitenland waar we de lokale kunstscène ontdekken.
 
DiscoverDD biedt onbeperkt toegang tot de tentoonstellingen van het museum alsook 10 % korting op de kunstenaarsedities en publicaties van MDD, korting op een jaarabonnement op HART en gratis toegang tot WIELS.

→ € 350 voor een individueel lidmaatschap
→ € 600 voor een koppel lidmaatschap
inschrijvenprogramma

organisatie: Barbara De Palmenaer, Marta Janakakisz, Bert Van Welden, Arne Van Wonterghem

CLUBDD

ClubDD brengt een groep van kunstliefhebbers samen die elkaar graag ontmoeten in het aangename kader van het museum of op één van de vele uitstappen in binnen- en buitenland. Via CLUBDD/ krijgt u ook regelmatig invitaties voor previews of gratis toegang tot kunstbeurzen of exclusieve kunstevenementen, krijg je onze unieke post-uitnodigingen en een korting op een jaarabonnement op HART. Last but not least krijgt u het hele jaar door gratis toegang tot het MDD en onze artist talks!

→ € 450 voor een individueel lidmaatschap
→ € 800 voor een koppel lidmaatschap
inschrijvenprogramma

organisatie: Patricia Duyck, Katrien Van Hulle

SUPPORTER

Als supporter draagt u het museum Dhondt-Dhaenens een warm hart toe, ondersteunt u ons verhaal, onze projecten en de kunstenaars waarmee we in dialoog gaan.

●ontvang een uniek kunstenaars T-shirt door Melissa Gordon, zolang de voorraad strekt
●gratis toegang tot de tentoonstellingen in het MDD gedurende het lidmaatschap
●korting bij S.M.A.K. en M HKA
●uitnodiging voor onze nieuwjaarsreceptie
●korting lezingen en artist talks
●korting op een jaarabonnement op HART

→  €50
Word nu lid en geniet van het lidmaatschap tot 31 december 2021.
inschrijven

PATROON

De Patroons zijn een groep kunstliefhebbers en verzamelaars die het museum actief ondersteunen en maandelijks samenkomen om te discussiëren over recente tentoonstellingen, verzamelen en ontwikkelingen in de kunstwereld.

→ € 5.000

meer infoprogramma

d-artagnan | all for advertising